March 1, 2010

Jom Buang Anak ! (Kisah SEORANG Kucing)



Kenyang,

Baru lepas melantak sisa ayam KFC kat belakang kedai Pak Abu,

Ayam tak habis, dekat tepi2 lorong busuk,

Dalam tong sampah….

Daripada membazir, baik aku habiskan…

Tapi lupa pulak....

Anak aku dengan Montel besar kemungkinan tak makan lagi...

Montel sakit...

Tak dapat nak bagi susu...

Haih, sumpah menyusahkan....

Aku nekad, gigit si kecik, bawak jauh2 dari rumah aku dengan Montel,

Campak jauh-jauh, nanti tak dapat die nak carik jalan balik...

Anak celaka !!!

PADAN MUKA =)


Jalan, jalan lagi, jalan lagi....

Anak aku dengan Comot ape cerita?

Aku dah malas nak carik makanan untuk dia,

Makanan aku pun tak terurus, nak carik makanan untuk dia pulak...

Memang anak tak berguna...

Aku balik rumah Comot...aku nampak anak kitorang tengah tidur...

Aku perlahan2 gigit tengkuk dia...

Bawak belakang rumah Din, dekat situ ade busut...

Letak anak aku dekat situ....

Tempat tu best, banyak gila semut api...

Boleh diorang makan anak aku nanti bila dia mati...

Biar dia mampos kat sini!!!

PADAN MUKA =)


Jalan, jalan lagi, jalan lagi....

Anak aku dengan Ginger (latest ex-gf aku) ape cerita?

Aku dah penat,

Balik merayau dari luar, kalau aku balik rumah Ginger,

Anak aku mesti merengek-rengek, nak kan belaian aku...

Bermanja-manja konon...

Dia tahu tak aku tak bersedia langsung untuk semua tu?

Lahir dia pun xpernah aku mintak!

Aku culik die dari Ginger,

Aku bawak tepi kubur Cina, ada tong sampah besar... Cantik, colour hitam !

Aku campak dia kat dalam...

Aku ambik minyak petrol, aku simbah...

Putung rokok Kassim yang dia tinggalkan aku nyalakan buat api mula untuk membakar anak sial tu!

Mampos dengan kau...

PADAN MUKA =)


Sekarang hidup aku dah senang... =)

Aku bebas dengan kucing2 betina simpanan aku...

Aku bebas dengan kucing betina lain yang tak pernah kisah harga diri...

Aku bebas mengaku aku lebih esa dari Tuhan...

Nyawa tu pilihan aku, aku yang tentukan hidup mati kucing2 kat dunia ni...

Aku tahu aku buat benda yang betul.....

Takut?

Kenapa harus takut?

Aku tak ada agama.....

Malu?

Kenapa harus malu?

MANUSIA PUN BUAT !


Sebab setahu aku, bezanya manusia dan aku...

Hanya agama dan sifat malu....

Hah =)

Aku tak perlu takut...

Tak perlu....


- kisah Si Buntal (kucing Siam) - 10:00pm - Belakang Lorong Haji Taib


apa lagi... jom buang anak...

9 comments:

jannah sharif said...

nice lah

Nazha said...

thanks.... sebarkan kempen nie...k?
"jom buang anak" nama die

neessa said...

uiks...nice creation..truk tol umat manusia skang kn...urmmm...

Nazha said...

thanks... this is reality... face it!

@sm@lin@ said...

best la bro..aku curik post ko eah..lalala

Nazha said...

hehehe...curik la =)
xpe... memang utk dibaca dan dicuri pun...hehe

Zuriani Y. said...

nice one

Nazha said...

thanks yan ! =)

Afzainizam said...

Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Post a Comment